I made this widget at MyFlashFetish.com.

Wednesday, November 3, 2010

Uji Mata Anda

Mata adalah nikmat pancaindera yang dikurniakan kepada umat manusia. Chewah ayat mula. Ok, di sini penulis teringin sangat nak uji mata anda semua dengan gambar-gambar di bawah. Ini bukan permainan mata okeh, tak nak pun main kenyit-kenyit ngan u 'all. Sebab ibu penulis pernah cakap tak baik main mata dengan anak dara orang, nanti orang akan main mata dengan anak dara penulis. Begitulah lebih kurang, tapi penulis suka kalau u'all yang start dulu main mata. Ehehe, gatei lagi.

Aweks di bawah ini sangat manis dengan bermodalkan pemerah pipi 4 inci tebal. Rambut beralun pendek bak Erra Fazira. Kulit putih mulus seperti Nasha Aziz. Badan solid molid iras Andriana Lima. Cepat la Google, I tau la u'all ni. Baiklah, tak nak bebel panjang nanti u'all benci ngan mulut I. Beselah, I kan jantan ayu bermulut ayam punya punggung. Ok ok, sila lah layan kecantikan beliau.




READY?








GET SET?








GO!








Cantik tak? Cakap cantik cepat.




al-kisahnya..





Kah kah kah. Tipah tertipu.

Itulah. Lain kali jangan nakal sangat, kan dah kena.

Yeahh! Hidup abang dada bidang.


Amacam? Seronok kena main ini hari? Haa..jangan lah marah k, nanti kena jual. Sekadar gurauan di kala sunyi. Kepada mereka yang bergelar jantan, maaf dipohon kerana telah 'potong stim' anda. Haha. Apa yang penulis ingin ketengahkan bukanlah dada beliau umpama silikon cap ayam itu, tetapi bagaimana sesuatu gambar itu mampu menyimpulkan 1001 makna.

Bak kata omputeh tu..A picture is worth a thousand words.

Tapi I respect betul ngan apek kat atas ni, boleh plak dia pam dada dia camtu sekali. Kalau mak nyah Haji Taib tengok sure jeles tahap gaban.


p/s: kepada mereka yang baru berkecimpung dalam dunia mak nyah, andai bajet kurang untuk membentuk dada anda, bolehlah mencontohi apek di atas ini. Tanpa wang, tanpa silikon, hanya tekan tubi setiap hari.


Sekian, Peace Yo!






No comments:

Post a Comment

LinkWithin

LinkWithin